mat
»

Pumpus, potatis och purjolök – lokala produkter lockar på Slow Food-festivalen

5.10.2019 - 14.50

Slow Food-festivalen för tionde gången

3.10.2019 - 11.50

Nick Victorzon: Ingen annan restaurang gör så här i Finland

5.9.2019 - 08.00 Premium

Helgen när kräftorna krälar in i kastrullen

20.7.2019 - 08.30 Premium

Fem tillbehör till kräftskivan

20.7.2019 - 08.30 Premium

Årets blåbärsskörd blir dålig i de flesta regionerna – lingonskörden kan bli bättre

4.7.2019 - 19.40

Insändare: Desinformation om maten

Vi har till och med partiordföranden som inför riksdagsvalet stöder köttskatt och jämställer klimatutsläppen från husdjursproduktionen med trafiken.
5.4.2019 - 05.40

Karisbördig kock behöll Michelinstjärna

20.2.2019 - 13.01

Ja tack till mera viltkött

9.2.2019 - 10.00 Premium

Vårt dagliga bröd, men helst på surdeg

1.1.2019 - 12.00 Premium

Marina Holmberg

Ledare: Våga utmana smaklökarna

Matens ursprung intresserar många liksom nya smakupplevelser. Där har rekoringar och matfestivaler en viktig uppgift.
4.10.2018 - 19.30

Marina Holmberg

Ledare: Överbliven mat ger ny business

Finländarna slänger årligen bort 450 miljoner kilo mat. Om drygt tio år ska mängden ha halverats.
14.9.2018 - 13.37

Hangögrill med i tv-program

25.5.2018 - 18.00

Ägg har blivit hälsokost

29.3.2018 - 15.02

Kockarnas bästa äggrecept

29.3.2018 - 01.05

Granskottsyoghurt, lufttorkad grönpepparsalami och lavendelsylt hörde till guldmedaljörerna på årets FM i mathantverk

23.3.2018 - 23.00

Brunchflugan har landat i Västnyland

15.3.2018 - 08.00

Husmanskost med en twist

7.3.2018 - 09.59

Ekström lagar mat åt 6 000 i Japan till midsommar

18.2.2018 - 11.00