Tommi Willberg

Tommi Willberg

Reporter

Senast publicerade artiklar

11.7.2020

Amirkhani törstar efter seger: "Det bästa som hänt mig var att jag förlorade i New York"

Kampsportsorganisationen UFC arrangerar fyra galor på ön Yas utanför Abu Dhabi i Förenade arabemiraten. Med i den första matchkvällen på "Fight Island" är finländska MMA-stjärnan Makwan Amirkhani.

5.7.2020

Bayern München vann tyska dubbeln – Hradecky besviken efter sin tabbe

Bayern München körde över Lukas Hradeckys Leverkusen i den tyska cupfinalen.

Premium

4.7.2020

Deppigt för Pukki och Norwich

Norwich City har inte gjort mål på fem raka ligamatcher.

Premium

4.7.2020

Hradecky vill upprepa bragden från 2018

Leverkusen har inte vunnit tyska cupen på 27 år. Bayern München som är finalmotståndaren i kväll har däremot vunnit 19 av 23 finaler man medverkat i. Senaste förlusten kom för två år sedan då en viss finländsk målvakt stoppade Bayerns stjärnor. Samma målvakt står i mål i kväll.

Premium

1.7.2020

Rehabilitering nästa för Murto: "Jag hatar ordet tålamod"

Wilma Murtos plan för sommaren 2020 var att äntligen slå sitt finska rekord från vintern 2016 då hon som 17-åring klarade höjden 471. En knäskada sätter ändå käppar i hjulen för den 22-åriga stavhopparen.

Premium

27.6.2020

Häcktrion under 13 sekunder

Häcklöparna Annimari Korte, Nooralotta Neziri och Reetta Hurske bjöd på högklassig underhållning i kvällens kanske mest emotsedda tävling i Esbo. Korte var snabbast med topptiden 12,81.

Premium

27.6.2020

Richardsson om säsongstarten: "Över 30 grader otrevligt för oss finländare"

Vasa IS-löparen Camilla Richardsson gjorde sommarsäsongens första tävling då hon vann 5 000 meter i tematävlingarna i Esbo i överlägsen stil. Men bra kändes det inte.– Det var verkligen tungt i dag, säger Richardsson.

Premium

24.6.2020

Grönholm får hemmatävling i VM-serien

Efter en paus på sex år återvänder VM-serien i rallycross till Finland. Tävlingshelgen med två deltävlingar på programmet ordnas i Kouvola – en bana där finländska framgångshoppet Niclas Grönholm trivs bra.

Premium

24.6.2020

Rallycrossässet Niclas Grönholm får hemmatävling i VM-serien

Efter en paus på sex år återvänder VM-serien i rallycross till Finland. Tävlingshelgen med två deltävlingar på programmet ordnas i Kouvola – en bana där finländska framgångshoppet Niclas Grönholm trivs bra.

Premium

22.6.2020

Tidig formtopp syns på tartanen – sprintrarna var på hugget i Nickby

Traditionella LIVAL-Games samlade en god bit över tvåhundra friidrottare till Nickby på måndagskvällen efter midsommaren. Flera av regionens främsta idrottare öppnade säsongen i tävlingen som bjöd på flera topptider på sprintsträckorna.

Premium

21.6.2020

Akilles Green Team kör för en grönare framtid

Akilles cykelsektion har lanserat ett nytt projekt som har två klara mål: att bygga en proffsig idrottarstig för unga cyklister samt vara en föregångare i kampen mot klimatförändringen.

Premium

13.6.2020

FCFJ:s damer använde huvudet i premiären – två mål från hörnor

Det dröjde ett tag men då FCFJ:s damer fick bollen i nätmaskorna för första gången öppnades ketchupflaskan. 4–0 i säsongspremiären är en inledning som heter duga.

Premium

13.6.2020

Målkavalkad av Futura efter katastrofstart

FC Futuras herrar återhämtade sig från en riktig mardrömsstart och tog hem segern med 4–3 (2–2) i sin säsongspremiär i division 3 mot NJS:s andralag.

Premium

7.6.2020

Kuivisto lovar finskt rekord och är redo för utlandstävlingar om en chans dyker upp

Att friidrottssäsongen 2020 är speciell på grund av coronaviruset är ingen nyhet. Sara Kuivisto vill göra den speciell på ett annat sätt genom att löpa ett nytt finskt rekord.

Premium

3.6.2020

Tacksamma Borgåsimmare tillbaka i bassängen – "En väldigt fin grej för oss"

Borgå Simmare fick tillstånd att återuppta sin träningsverksamhet i simhallen. I tisdags körde simmarna i gång.

Premium