Thomas Sundström

Thomas Sundström

Nyhetschef

Senast publicerade artiklar

22.2.2019

Motorcykelsport blev golf och Nådendal blev Nordcenter

Efter 11 år som verkställande direktör vid en golfbana i Nådendal var det dags för ett miljöombyte. Sedan årsskiftet fungerar Antti Ahti som vd för Nordcenter.

Premium

20.2.2019

Ny satsning på vaksim

Vem är bäst i Raseborg på vaksimning? Den saken klarnar då Kisakeskus idrottsinstitut söndagen den 17 mars står värd för de första Raseborgsmästerskapen i vaksimning.

Premium

19.2.2019

Två silver för ÖSK

Tomi Sandberg och Saimi Lupala såg till att Österby sportklubb erhöll två silvermedaljer vid årets finlandssvenska förbundsmästerskap på skidor. Tävlingarna avgjordes i Pargas under helgen.

Premium

18.2.2019

Ledare: Unik på alla sätt

Matti Nykänen hann med mycket och det fanns många åsikter om honom. Men en idrottare som backörnen från Jyväskylä lär Finland aldrig få fram igen.

Premium

16.2.2019

Fin seger för EIF

Ekenäs IF öppnade på lördagen poängkontot i årets upplaga av Finlands cup i fotboll för herrlag. I en hemmamatch i Grankulla vann EIF över FC KTP från Kotka med 1–0.

Premium

14.2.2019

Taas selkeä tappio

HC HIK:n käsipallomiehet jäivät ilman SM-sarjapisteitä. Myös kotona Hangossa keskiviikkona pelattu viimeinen ottelu Pargas IF:ää vastaan päättyi tappioon. Vierailevan PIF:n 31–12 –voitto ei jättänyt mitään arvailujen varaan.

13.2.2019

HIK stannade på noll

Det blev inga poäng för HC HIK:s handbollsherrar i FM-ligan. Också den sista matchen, hemma i Hangö mot Pargas IF i onsdags, slutade i en förlust. Gästande PIF vann med odiskutabla 31–12.

Premium

13.2.2019

HIK stannade på noll

Det blev inga poäng för HC HIK:s handbollsherrar i FM-ligan. Också den sista matchen, hemma i Hangö mot Pargas IF i onsdags, slutade i en förlust. Gästande PIF vann med odiskutabla 31–12.

13.2.2019

Hyvärinen tog första FM-guldet

Niklas Hyvärinen från Raseborgs Skyttar fick in en fullträff vid helgens finländska mästerskap på rörligt mål i Jurva. I lördags normallopp tog han hem FM-guldet efter att i finalen ha besegrat klubbkamraten Krister Holmberg.

12.2.2019

Då ingenting är omöjligt

Angry Birds-logon saknades på den röda munkjackan, men annars levererade Peter Vesterbacka med besked. Det handlade om entreprenörskap, mod och världens längsta tågtunnel när han föreläste i Ekenäs.

Premium

10.2.2019

Damernas egen tia med samma koncept

Motionsloppet Damernas egen tia arrangeras i sommar för andra gången i centrala Ekenäs. Konceptet är detsamma som i fjol.

Premium

9.2.2019

Litet steg framåt för Knights

Visst vann gästande SBS Kings lördagens division 2-match i innebandy över FBC Raseborg, men för hemmalaget var det ändå ett litet steg framåt. Matchen i Ekenäs slutade 8–3.

Premium

9.2.2019

Decimerat SIF fick ge sig mot HIFK

Sjundeå IF:s handbollsdamer gjorde vad man kunde, men det blev en förlust i lördagens hemmamatch i FM-serien. Gästade HIFK vann till slut med 27–24.

Premium

8.2.2019

Fina framgångar för Rasbudo

Saldot blev tre med tre medaljer för Rasbudo i Ekenäs när de finländska mästerskapen i ITF taekwondo avgjordes i Tammerfors. Därtill noterades föreningar för fina framgångar i cupen för färgbälten.

7.2.2019

Linda Arifullen återvänder till SIF och FM-serien i handboll

Sjundeå IF:s hårt prövade damlag i handboll får välbehövlig förstärkning inför slutspurten i FM-serien. Från Pickala HD i division 1 kommer tre spelare med Linda Arifullen i spetsen.

Premium