Thomas Sundström

Thomas Sundström

Nyhetschef

Senast publicerade artiklar

21.5.2019

EIF arrangerar diskussionskväll om framtiden

– Ytterst handlar det om att vi vill se framåt hur vi skall kunna utveckla vår verksamhet och samtidigt öppna upp den. Det här har i sig inget att göra med årets verksamhet, utan det tar nog sikte på längre fram än så.

18.5.2019

Hård strid på gräset

Lågstadieskolornas mixedstafett på gräsmattan i Alberga tillhörde höjdpunkterna i årets Stafettkarenval. Efter en mycket tät kamp blev det till slut en seger från Winellska, medan Seminarieskolan från Ekenäs var trea.

18.5.2019

Winellska öppnade med guld

Dagens första final gav direkt en seger. Winellska från Kyrksätt fick en flygande start då högstadieflickorna vann sin gatustafett.

18.5.2019

Kolumn: Tvärstopp och kanske

Det är nu kanske inte så att världen stannar, men visst innehåller maj månad alla år två viktiga hållplatser för det finländska folket. Först är det Eurovision Song Contest, det vill säga den internationella melodifestivalen ESC och samtidigt håller ishockey-VM på.

Premium

17.5.2019

Medaljer i Stafettkarnevalen

Det blev två medaljer för Seminarieskolan från Ekenäs när Stafettkarnevalens finaler kom i gång i Alberga på fredagen.

17.5.2019

Ärevarvet kör i gång

Friidrottsförbundets klassiska insamlingskampanj Ärevarvet inleds för det nyländsk-åboländska distriktet nästa vecka. Målsättningen för distriktet är 100 00 euro.

17.5.2019

Dålig diagnos för sjukhuset

Redan det att en indragning av Raseborgs sjukhus nämns är oroväckande. Barrikaderna kan kalla åter en gång.

Premium

17.5.2019

Pelastusoperaatio Hangon edustalla

Perämoottoriveneellä liikkunut mies katosi – ja löydettiin – Hangon edustalla torstaina

Premium

16.5.2019

SIF tre mål före i bronskampen

Sjundeå IF:s handbollsherrar har ett litet försprång halvvägs in i kampen om årets bronsmedaljer. Torsdagens första match mot HIFK i Helsingfors slutade i en SIF-seger med 32–29. Returen spelas på lördag i Sjundeå och sammanlagda resultatet avgör.

Premium

13.5.2019

Ledare: Gör om, gör rätt!

Språkbruket i försvarsmakten kan och ska diskuteras. Framför allt borde det bli bättre.

Premium

12.5.2019

Nu får någon annan ta diskussionen

– Ytterst handlar det här om kärleken till handbollen. Mina åsikter står nog kvar, men alltför många gånger orkar jag ju inte stå och köra huvudet in i väggen. Jag har sagt mitt.

Premium

11.5.2019

Mecklin håller mellanår – Aarnio tar över i KyIF

Sebastian Aarnio blir ny tränare för Kyrkslätt IF:s FM-serielag. Han efterträder Tomas Mecklin som håller ett mellanår. Mecklin fortsätter dock inom föreningen och även med damjuniorlandslaget.

11.5.2019

Aarnio tar över i KyIF

Sebastian Aarnio blir ny tränare för Kyrkslätt IF:s FM-serielag i damhandboll. Han efterträder Tomas Mecklin som håller ett mellanår. Mecklin fortsätter dock inom föreningen och även med damjuniorlandslaget.

6.5.2019

Petter Forsström tränar SIF

Petter Forsström blir tränare för Sjundeå IF:s handbollsdamer. Han efterträder Taavi Tibar som lotsade laget till brons i fredags.

Premium

5.5.2019

SIF fick ge sig också i den tredje matchen

Det blir spel om brons för Sjundeå IF:s handbollsherrar. Dicken vann på söndagen också den tredje semifinalen, nu hemma i Britas med 31–25, och gick till final med 3–0 i segrar.

Premium