Vincent Voutilainen fortsätter i SIF

Viktigt kontrakt. Vincent Voutilainen stannar i SIF. Bild: Thomas Sundström

Sjundeå IF jobbar vidare med tanke på sitt lag för den kommande säsongen. Nu är det klart att Vincent Voutilainen har förlängt sitt kontrat.

För SIF tog årets säsong slut innan slutspelet körde i gång och efter det har laget förberett sig för nästa säsong. Lagbygget är i full gång och den senaste pusselbiten är Vincent Voutilainen som har skrivit på ett nytt kontrakt. På SIF:s webbsida säger 20-åringen att det var enkelt att välja en fortsättning i SIF.

– Det fanns egentligen ingen orsak för mig att fundera på andra alternativ. Jag älskar Sjundeå och trivs bra i laget.

Nästa säsong tränas laget för första gången av en duo bestående av Teddy Nordling och Marcus Sjöstedt. Det tycker Voutilainen skall bli intressant.

– Jag förväntar mig att vi skall vara ett besvärligt lag för motståndarna och framför allt på vår hemmaplan. Den gångna säsongen drabbades vi av många skador och jag hoppas att vi är skadefria nästa gång.

Utöver Voutilainen har SIF i det här skedet flera spelare klara. Redan för en tid sedan meddelade laget att målvakten Rony Levén fortsätter och detsamma gäller lagkaptenen Gustav Svanbäck. Dessutom har också Atte Marjamäki, Carl Wuerlander, Edvin Voutilainen och Thomas Lostedt valt att spela med SIF.

Kaganets och Kirillova stannar

Också på damsidan har SIF presenterat ett par kontrakt. Visserligen hade det antytts redan tidigare, men nu har Valeriya Kirillova och Daria Kaganets bestämt sig för att stanna i Sjundeå.

– Jag har trivts bra i Sjundeå och man har tagit väl hand om oss, säger Kirillova på SIF:s webbplats.

– Här finna många trevliga människor som har hjälpt till på ett bra sätt. Nu inleds förberedelserna inför nästa säsong och målsättningen är definitivt medalj, säger Kaganets.