Sanna Nielsen i Ekenäs kyrka 1 december

Sanna Nielsen kommer till Finland i december. Bild: Magnus Ragnvid

Den populära svenska sångerskan och programledaren Sanna Nielsen kommer till Finland i december. Den 1 december når turnén Ekenäs.

Sanna Nielsen gör en mindre turné i Finland i december. Redan den 30 november uppträder hon på Villa Lande i Kimito, den 1 december i Ekenäs kyrka, den 2 december på Konstfabriken i Borgå, den 7 december i Schaumansalen i Jakobstad och den 8 december i Vasa yrkesinstitut.

Biljetterna till de nyländska konserterna är släppta och biljetter till konserterna i Österbotten släpps tisdagen den 29 maj.

Allsång i sommar igen

Sanna Nielsen är åter aktuell som programledare för "Allsång på Skansen" i sommar och har senast hörts i svensk TV i samband med Eurovision Song Contest där hon rapporterade från Lissabon. Hon medverkade själv i tävlingen 2014 och kom på tredje plats.

Sanna Nielsen slog igenom som 11-åring 1996 med låten "Till en fågel" och är trots sin unga ålder en av Sveriges mest meriterade artister och har haft många framgångar i Melodifestivalen, som skivartist, programledare och även på musikal- och revyscener.

Sanna medverkar i höst i Yles serie "Nästan Unplugged" och har nyligen släppt en ny singel "Det vänder nu".

Under decemberturnén i Finland utlovas en intim konsert fylld av jullåtar och Sannas största hits.

Konserterna arrangeras av The Perfect Monday Group och Like Music.

Mer läsning