Regattas hotelldirektör slutar

Går vidare. Hotell Regattas Christian Beckman slutar som hotelldirektör, men kommer fortsättningsvis att vistas i Hangö på fritiden. Bild: Johanna Lindholm

Hotell Regattas direktör Christian Beckman tar sig an nya utmaningar. Hans sista dag som hotelldirektör i Hangö blir i slutet av maj.

– Jag har varit här i två år, och min uppgift börjar vara fullbordad. Hotellet mår bra och saker fungerar.

Det säger hotelldirektör Christian Beckman, som nu alltså ger över stafettpinnen till nästa generation på Regatta. Vem som kommer att efterträda honom kan han inte säga, inte heller exakt hur arbetsbilden kommer att se ut:

– I och med att flera av hotellets funktioner utlokaliserats har min arbetsroll på sätt och vis minskat, säger Beckman.

Han tillägger dock att det inte är något dramatiskt eller mystiskt med hans avgång:

– Tvärtom vill vi informera om det i god tid. De senaste åren har vi fått till stånd en öppen och trevlig atmosfär, som vi vill bevara.

Beckman kan inte säga vad hans nästa jobb blir, däremot är han nöjd med vad personalen byggt upp.

– Hangös industri har verkligen hittat våra tjänster, säkert tack vare att vi är öppna året runt och hållit en hög standard. Sedan har också Hangöborna gjort Hotell Regatta till sitt. De senaste somrarna har det växt fram ett trevligt brus kring innergårdens happenings.

Som tips till följande hotellansvariga vill han ge följande:

– Satsa på servicen, den är det absolut viktigaste. Det är ingen skillnad om lokalerna är fina, om inte servicen funkar.

Om det mindre trevliga brus som rått i Hangö beträffande Fabriksudden konstaterar Beckman diplomatiskt att hotellet skött sitt.

– Vi har inte deltagit i diskussionerna, utan fokuserat på att utveckla vår verksamhet.

Mer läsning