Den populära indiska restaurangen gör comeback - med samma kockar

Restaurang Shiva som varit stängd i några månader öppnar sina dörrar igen i Kyrkslätt i februari. Den indiska restaurangen som hade ett gott rykte fortsätter med samma koncept som tidigare och med samma personal.

Restaurangföretagarna Rajeev Kumar och Merja Vidgren upphörde med sin restaurangverksamhet i Munkkulla i september men sökte efter någon som kunde ta över restaurangen. Den nya företagaren hittades på nära håll. Köksmästare Rana som varit med i restaurangen från början tar över tillsammans med sin bror Manvender.

– Restaurangen är i mycket skickliga händer och det garanterar att den indiska matkulturen som fått fotfäste i Kyrkslätt fortsätter, säger en glad Merja Vidgren.

Inredningen i restaurangen har väntat på en ny företagare och är nu färdig så dörrarna öppnas på nytt. Shiva öppnas igen den 4 februari och åtminstone serveras lunch genast från början, inom kort blir det också klart hur restaurangen i övrigt är öppen. Processen med olika lov tar ännu en liten tid.

Vidgren har en from förhoppning om att Kyrkslättborna igen tar till sig restaurangen som serverar indisk mat så att servicen kan fortsätta i Kyrkslätt.

Shivas grundare Kumar har också haft restauranger i Helsingfors, men inte längre. – Vi har inte längre någon restaurangverksamhet, den lämnar vi över åt yngre, konstaterar Vidgren.

Mer läsning