Kom ihåg att anmäla din kör!

Bild:

Västra Nyland lyfter fram körsången i regionen. Med satsningen Upptakten vill vi ge körerna en chans att profilera sig och samtidigt locka nya sångare.

Tidningen Västra Nylands musiksatsning Upptakten samlar information om körlivet i regionen. På tidningens webbplats, på adressen www.vastranyland.fi/upptakten, presenteras aktiva körer från Hangö till Kyrkslätt. Informationen om körerna varvas med artiklar om körsång och nedslag i körernas vardag. Om din kör har något extra projekt på gång får du gärna höra av dig till mira.strandberg@vastranyland.fi.

Det är enkelt att anmäla sin kör till Upptakten! Gå in på webbadressen ovan och fyll i formuläret till höger. Väldigt gärna får du också ladda upp en bild eller lägga upp en liten videosnutt, och ge ett smakprov på skönsången så att säga. Upptakten finns till för alla körer – från barn- och ungdomskörer till pensionärskörer av alla slag.

Observera att körpresentationerna inte är avsedd som reklamkanal för kommande konserter. Däremot finns det möjlighet för körerna att få synlighet via webbannonser knutna till Upptakten. För webbsynlighet och konsertannonser i tidningen kontakta Johan Lindholm, 050-355 1504, eller johan.lindholm@vastranyland.fi

Mer läsning