Ingen fars i Karis – Tryckeriteaterns höstpjäs skjuts fram till nästa år

I fjol firade Västnyländska ungdomsringen Raseborgs tioåriga historia med den egna, nyskrivna pjäsen Risk för Raseborg. Bild: Chris Senn

Det osäkra coronaläget har fått Västnyländska ungdomsringens styrelse att skjuta fram den inplanerade farsen Weekend i paradiset till nästa höst.

"Under dessa osäkra tider med tilltagande restriktioner känns det alltför riskabelt att ta både en så stor ekonomisk, men självklart även hälsomässig risk", meddelar ungdomsringen i ett pressmeddelande.

"Beslutet var tråkigt att ta i och med att inte heller Raseborgs sommarteater blev av detta år som planerat."

Styrelsen har märkt att biljettförsäljningen går trögt då folk inte vågar komma på teater. Därför är den ekonomiska risken för stor och föreningen har ingen ekonomisk buffert då även alla andra evenemang inhiberats.

Västnyländska ungdomsringen (VNUR) vädjar till dem som köpt biljetter att antingen donera biljettpriset till föreningen eller byta ut biljetterna mot köpkort för samma summa som kan användas på något av VNUR:s andra evenemang. Övriga evenemang på Tryckeriteatern under hösten, sker åtminstone enligt nuvarande uppskattning, som planerat.

Mer läsning