Henrik Wickström blev ny ordförande

Ingåbon Henrik Wickström valdes enhälligt till ny ordförande för Västnyländska ungdomsringen vid höstmötet i Backgränd i onsdags.

- Ringen har ett viktigt kulturuppdrag i Västnyland, och jag är ödmjukt tacksam över att ha fått förtroende att föra föreningen framåt tillsammans med styrelsen. Vi har flera intressanta projekt under det kommande året och det ska bli roligt att utveckla verksamheten, säger Henrik Wickström, nyvald ordförande för Västnyländska ungdomsringen.

Han har tidigare varit styrelsemedlem i två år. Styrelsens medlemmar för verksamhetsåret 2018 är: Per-Erik Krook, Patricia Korenius (ny), Larson Österberg (ny), Heidi Jousmaa, Leif Wikström, Annika Gustafsson med suppleanterna Björn Sjögren, Jenny Eliasson (ny) och Svante Lindholm. Tillsammans representerar de nio olika medlemsföreningar.

Mycket är planerat för året, som sommarens stora uppsättning av West Side Story på Raseborgs Sommarteater, en egen produktion på Tryckeriteatern hösten 2018 samt verksamhet för medlemsföreningarna som utbildningar, frågesporten Vem vet mest i Västnyland? och juridisk föreningshjälp. Paula Lönnroth fortsätter som heltidsanställd sköta föreningens kansli.

Mer läsning