Gustafsson sålde slut på två timmar – ger extra föreställning

Björn Gustafsson verkar vara en eftertraktad artist i Svenskfinland. På grund av efterfrågan har hans producent lagt in extra föreställningar både i Österbotten och i söder. Bild: Pressbild

Biljetterna till Björn Gustafssons stand up-show i Ekenäs den 4 april sålde slut på två timmar. Därför blir det en extra föreställning med biljettsläpp på lördag klockan 12.

– Såsom biljetterna såldes i Österbotten så hade jag förväntat mig att de skulle ha bra åtgång i Västnyland också. Men det här var någon form av rekord. Med en andra föreställning hoppas jag alla som vill se Gustafsson får göra det.

Det säger Daniel Lindholm som är producent för klubben Humorhuset där Gustafsson är affischnamnet tillsammans med Nisse Hallberg.

– Helt tydligt har man inte glömt Björn "Guldlocken" Gustafsson. Det är kul att västnylänningarna faktiskt går och kollar på de stjärnor som kommer på besök. Jag fortsätter gärna ordna hit dem så länge det uppskattas av publiken. Och för övrigt brukar Ekenäspubliken alltid vara omtyckt av komikerna.

Björn Gustafsson uppträder med andra ord den 4 april klockan 18 och 20.30 på Kulturhuset Karelia i Ekenäs.