Kim Öhman och Johan Lindholm är barndomsvänner. Den ena från Ingå, den andra från Sjundeå, båda med föräldrar från Helsingfors. De har följts åt från högstadiet till Virkby gymnasium till att bli krögare i Stockholm. De har båda jobbat på Edsbacka krog i Sollentuna som var den första krogen i Sverige som fick två stjärnor i Michelinguiden.
I tio års tid har de drivit Farang i Stockholm som serverar sydostasiatisk mat och nu är det dags för följande steg. En kvarterskrog i Vasastan med rätter och viner från nordvästra Italien, från Piemonte, och med inspiration från Frankrike.
Med tanke på att krogen ska öppna är det två lugna herrar som sätter sig ner vid de bruna träborden. De ska med tiden åldras vackert av mängder med kunder.
- Västnyland
- Handelshögskolan i Stockholm
- Johan Lindholm
- Sjundeå å
- Norra Italien
- Sydfrankrike
- Vasastaden
- Piemonte
- Helsingfors Segelsällskap
- Parma
- Chicago
- New England
- Krogar
- New York
- Nîmes
- Helsingfors
- Restauranger
- Vin
- Paris
- Italien
- England
- Sjundeå
- Sydostasien
- Stockholm
- New York
- Mat och dryck
- Näringsliv
- Frankrike
- Parma
- Sollentuna kommun
ANDRA LÄSER


IF Raseborg
Bra Ärevarv i Karis och Ekenäs för IF Raseborg – så här mycket gav de två loppen
26.05.2023 15:20

Teater
Jan Lindroos pensionerar sig från ÅST - men Tenalabon är inte beredd att sluta jobba
25.05.2023 05:56

Sjundeå
Sjundeå utnyttjar golftävling i Pickala – ordnar öppet hus och guidning i sevärdheter
26.05.2023 17:01
