Rallyklubb ordnar insamling

19.10.2018 11:00
I samband med lördagens torgdag i Ekenäs kommer också rallyföreningen South West Motorsport att vara på plats. Orsaken är att föreningen ordnar en insamling där intäkterna oavkortat kommer att gå till Hagahemmet i Ekenäs.
– Det ordnas ju ofta insamlingar där man tänker på barn men ibland glöms kanske de äldre bort. Därför gör vi det här, säger Jan Söderström från South West Motorsport.
Han meddelar att föreningen finns på plats på torget från klockan sju på morgonen. South West Motorsport kommer att ha ett tält och där finns kaffe, grillkorv och bakverk till försäljning. Dessutom är det förstås möjligt att få information om föreningen och det finns även två rallybilar till påseende.
Söderström säger att målet med insamlingen är att kunna bjuda Hagahemmet på en utfärd till ett traktormuseum. Samtidigt är det inte första gången som föreningen ordnar en insamling med välgörande ändamål.
– I vintras ordnade vi ett evenemang där intäkterna gick till Prästkullanjedens hembygdsförenings daghem, säger Jan Söderström.