Viktiga val, Novago och handboll

I det sista avsnittet av Västispodden före jul och nyår talar Thomas Sundström och Johanna Lemström bland annat om stadsdirektörsvalet i Raseborg och om välfärdsområdesvalet.

Thomas Sundström och Johanna Lemström talar bland annat om stadsdirektörsvalet i Raseborg och om det stundande välfärdsområdesvalet i veckans poddavsnitt.

Två viktiga val är förestående – och vi tar upp bägge i veckans avsnitt av Västispodden. Det är förstås stadsdirektörsvalet i Raseborg och välfärdsområdesvalet den 23 januari det handlar om.

– Stadsstyrelsen i Raseborg beslutade i går att förlänga ansökningstiden till den 28 januari klockan 12, men de redan inkomna ansökningarna ska beaktas, säger Johanna Lemström.

– Än så länge vet jag nog vem jag skulle lägga mina tipspengar på. Men vi får se vad som händer, säger Thomas Sundström.

Vad som händer i välfärdsområdesvalet återstår också att se.

– Jag har jobbat med just det valet den här veckan – det historiska och första välfärdsområdesvalet som hålls efter nyår. I tisdags var det sista dagen att lämna in kandidatnomineringarna och det finns en hel del intressanta namn även där, säger Thomas Sundström.

Vi tar oss också en titt på vad som är på gång kring det kommunägda bolaget Novago företagsutveckling och på handbollens slutspurt inför jul.

Västispodden tar nu paus över jul och nyår, vi hörs igen i januari!

Här kan du lyssna på veckans avsnitt av Västispodden

ANDRA LÄSER