Estlander och Brotkin fortsätter att träna EIF/Akademi

Fortsättning. Även nästa säsong kommer Johan Estlander att vara en av tränarna för EIF/Akademi. Bild: VN-arkiv

EIF/Akademi har en division 3-match kvar den här säsongen, men redan nu är det klart vem som tränar laget nästa säsong. Precis som i år är det Johan Estlander och Anton Brotkin.

Också nästa säsong kommer EIF/Akademi att tränas av Johan Estlander och Anton Brotkin. Det meddelade EIF på fredagsmorgonen. Estlander säger att det slutligen var ganska givet att tränarduon skulle fortsätta.

– Det har varit en rolig uppgift och personligen har jag tyckt om att arbeta med de unga killarna. Dessutom har samarbetet fungerat bra med föreningens division 1-lag. Jag ser fram emot att fortsätta som akademitränare.

EIF/Akademi avslutar sin säsong på lördag med att möta HPS på hemmaplan. EIF ligger på tionde plats och har säkrat sitt seriekontrakt. Med andra ord har laget egentligen inget att spela för, den enda förändringen som kan ske i tabellen är att EIF klättrar till nionde plats.

– Det blev onödigt spännande på slutet för vår unga trupp, men vi klarade av att hållas kvar i serien. Enligt mig är division 3 en lämplig nivå för EIF att ha ett akademilag på, säger Johan Estlander.

Mer läsning