Karistrion Jani, Linus och Ian bildade bolag för att bredda sin satsning på foto och film — "Vi kompletterar varandra på ett bra sätt"

Karisborna Jani Järvinen, Linus Westerlund och Ian Granström har hittills sysslat med foto och film främst var för sig. Nu sätter de in en större växel genom att slå sig samman och bli företagspartners.

Kollegor inom foto och film. Ian Granström, Linus Westerlund och Jani Järvinen är delägare i det nygrundade Karisföretaget Riverpoint.
06.06.2022 06:34 UPPDATERAD 06.06.2022 09:20
– Tillsammans är vi starkare och kan erbjuda kunderna olika skräddarsydda helhetslösningar. Företaget ger oss även bättre möjligheter att utveckla vår verksamhet, säger trion bakom det nygrundade mediaföretaget RiverPoint.
Namnet kommer från att de förutom sitt intresse för bild också är förenade av Svartån. Tjänsterna som erbjuds omfattar allt från olika typer av foto- och filmuppdrag till livesändningar, ljudproduktion och textproduktion.
– Genom tidigare samarbeten vet vi att vi kompletterar varandra på ett bra sätt och har också förtroende för varandras kunnande.

ANDRA LÄSER