Ny aktör tar över Raseborg festival – Haloo Helsinki, Molly Sandén och Arttu Wiskari ställer sig på scenen i Karis i juli

Raseborg festival får en fortsättning i Karis och nu presenteras de första artisterna. Stora namn både från Sverige och från Finland ska uppträda i Bulevardparken.

Raseborgsfestivalen i Karis får en fortsättning, men bakgrundskrafterna är nya den här sommaren.
01.02.2022 10:00 UPPDATERAD 01.02.2022 19:34
Också den här sommaren ordnas Raseborg festival i Karis, men när artisterna ställer sig på scenen i Bulevardparken den 1 och den 2 juli är bakgrundskrafterna andra än tidigare. Evenemangsbolaget Nordic Live Productions har tagit över arrangemanget, men Petteri Ahomaa från Easy Productions är fortsättningsvis med på ett hörn.
– Vi har länge haft en vision och ett driv att komma till västra Nyland. Personligen kommer jag från Ekenäs och har tidigare jobbat med farsan Niklas som länge arbetat inom musikbranschen. Nu fungerar jag som promotor för det här och har ett fantastiskt team med mig, säger Matias Rosström.
Nu presenteras också de första artisterna för sommarens festival och det handlar om stora namn från såväl Finland som Sverige. I det här skedet representeras de svenska färgerna av Molly Sandén och Smith & Tell medan de finska artisterna är Haloo Helsinki, Maija Vilkkumaa, Ressu Redford, Erin, Arttu Wiskari och Apocalyptica.

ANDRA LÄSER