Tomas Ledin till Ekenäs i sommar

Lördagen den 8 augusti återvänder Tomas Ledin till Stallörsparken i Ekenäs efter en paus på flera år. Senast han uppträdde här var 2015.

Tillbaka. Tomas Ledin förlänger den korta finländska sommaren i år. Han uppträder i Stallörsparken i Ekenäs den 8 augusti. Han var senast här 2015.
Den svenska megastjärnan Tomas Ledin, på tisdag 68 år ung, kommer till Finland i sommar med sin turné "En nådens sommarkväll – alla klassiska hits". Den 8 augusti når turnébussen Stallörsparken i Ekenäs, dagen innan uppträder Ledin och hans band på Vasa Festival.
Sommaren är kort finns förstås på repertoaren, men också Blå, blå känslor och En dag på stranden utlovas. Kanske vi dessutom får gunga till Sensuella Isabella, i ett enda stort folkhav, även denna gång? Och kanske, kanske avslutas den förhoppningsvis ljumma sommarkvällen med Snart tystnar musiken, som så många gånger förr.
Tomas Ledin har fått fina recensioner för enmansshowen Skarpt läge.
Ledins karriär är lång och färggrann. På senare år har han fått fina recensioner för sin akustiska enmansshow "Skarpt läge" där gitarren och han i symbios levererar en varm stämning.
I december i fjol hade dessutom filmen En del av mitt hjärta premiär. Filmen bygger på hans musik, hans låtar skapar storyn. Själv skymtar han också i filmen, lutad mot en kratta.
VN:s läsare kan göra en förhandsbeställning på biljetter till Ekenäskonserten, erbjudandet gäller även Hangötidningens, HBL:s och Östnylands läsare. Förhandsbeställningen öppnar måndagen den 24 februari klockan 8 och pågår till tisdagen den 25 februari klockan 22. En länk publiceras på tidningarnas sajter.
Den allmänna biljettförsäljningen börjar sedan den 26 februari. Det är Ticketmaster som förmedlar biljetterna.