Hangö och Ingå företagare blev bäst i Nyland

Företagarföreningarna i Hangö och Ingå tog hem segern i sina respektive klasser när Nylands företagare utsåg de bästa lokalföreningarna 2020.
Ingå företagarförening har under många år satsat på lobbning och nått goda resultat. I år fortsatte företagarna att tillsammans med kommunen utveckla den kommunala upphandlingen. Dessutom har planläggningen och försäljningen av de nya företagstomterna på Ingåportområdet lyckats väl. Enligt Nylands företagare har Ingå företagarförening lyckats välja vilka frågor man ska satsa på i sin lobbning. Föreningen har också informerat om sin verksamhet via media. Föreningens medlemsantal har ökat med nio procent under fjolåret, vilket är näst mest i Nyland.

I Hangö är medlemmarna i centrum

Hangö företagare belönades för sin vilja att hjälpa sina medlemmar. Enligt Nylands företagare fick coronapandemin Hangö företagarförening att öka takten och satsa ännu mer på att lösa de utmaningar pandemin förde med sig. Föreningen skapade konceptet businessfadder genast i början av epidemin för att stödja företagare. Föreningen har också en bred palett av evenemang och utbildningar, som de kommunicerar effektivt om.

ANDRA LÄSER