Teemu Manninen avgjorde i sista sekunden för Knights

Lördagens innebandymatch mellan ToTe och Knights verkade sluta oavgjort, men då steg Teemu Manninen fram. Han nätade i slutet och Knights vann med ett mål.

Teemu Manninen blev stor matchhjälte för Knights
31.10.2020 19:48 UPPDATERAD 31.10.2020 19:49
FBC Raseborg Knights mötte ToTe på bortaplan i herrinnebandyns division 2 på lördagskvällen. Knights tog säsongens första seger i förra omgången och mot ToTe tog laget ledningen i andra minuten. Valtteri Långs mål var det enda i första perioden, men ToTe kvitterade i början av andra perioden. Tobias Björklund svarade dock snabbt i powerplay med gästernas andra mål och av bara farten gjorde Patrick Juntunen 3–1.
Kevin Starck gjorde 4–1 i powerplay i 31:a minuten och läget var bra. ToTe reducerade ändå före den andra pausvilan och i tredje perioden gjorde laget två mål. Kvitteringen kom fyra minuter före slutet och matchen verkade gå till förlängning. Dock fick Knights en sista chans och Teemu Manninen gjorde 5–4 med en sekund kvar att spela. Knights första seger under ordinarie matchtid var bärgad och säsongen fortsätter på fredag med en hemmamatch mot topplaget Indians II. Knights kommer till spel med fem poäng.

ANDRA LÄSER