De här artiklarna läste ni flitigt den senaste veckan

Här tipsar vi om fem av våra mest lästa webbartiklar den senaste veckan.

Tennislegenden Björn Borg besökte Hangö i torsdags.
HANGÖ. Björn Borg besökte ett tennisläger i Hangö i torsdags. Vi träffade tennislegenden för att prata om klubben i Hangö, hans roll i dagens tennis och hur det känns att gå in på Wimbledons Centre court.
— Klubben är jättefin. Den ligger fint här och har många banor. Det ordnas tävlingar och olika arrangemang hela tiden, det är bra för tennisen. Det är en otroligt fin klubb, sade Björn Borg.
Klicka här för att läsa hela artikeln.
Björn Borg.
RASEBORG. Petra Themans första månad som stadsdirektör i Raseborg kan snart knytas ihop. Nu talar hon om sina visioner, det hårda arbetet som väntar och renoveringsobjektet hon letar efter.
Klicka här för att läsa hela artikeln.
Petra Theman i stadshuset i Ekenäs.
HANGÖ. När Finland återtog Hangö 1941 hissades svenska Louise Agartsons morfars näsduk i staden i avsaknad av flagga. Nu har hans barnbarn återförenats med den historiska näsduken på Hangö frontmuseum.
– Det är så häftigt att gräva i historien. Det är också kul att träffa entusiaster som verkligen kan berätta om händelsen, man kan nästan se hur soldaterna kryper i skogen. Det är som att morfars berättelser blir levande, säger hon.
Klicka här för att läsa hela artikeln.
Louise Agartson vid sin morfars näsduk i Hangö frontmuseum
RASEBORG. Trägen har vunnit och 91-åriga Ethel Storsjö i Karis kan andas ut. Hon har fått tillbaka rätten till färdtjänst och uppmuntrar andra som nekats färdtjänst att inte ge sig.
Klicka här för att läsa hela artikeln.
Karin Cederlöf, Ethel Storsjö och Maria Cederlöf.
HANGÖ. Peter "Stena" Stenström är årets sjusovare i Hangö. Klickar du här kan du ta del av vårt bildspel från folkfesten.
Peter Stenström är årets sjusovare.

ANDRA LÄSER