Sommaringåbon Paavo gjorde de bästa fiskfileerna – nu finns de i en färsk kokbok med stark Ingåkoppling

Annikas mormors blåbärspaj, Paavofileer och pasha à la Raija – det är några exempel på recept i den färska kokboken Tack för maten mamma som gavs ut i Ingå i veckan. Boken består av recept som gått i släkten på Marieberg gård.

Ordförande för Ingå marthaförening Josefin Ahlgren-Spolander, journalisten och fotografen Daniela Andersson, layoutaren Eva Tordera och mannen bakom bokidén, Tomas Landers, bläddrar i den nyutgivna boken Tack för maten mamma.
Mira Strandberg
02.12.2020 12:00
– Många av recepten i den här boken fanns bara i Carola Landers huvud. Så för boken har vi testat alla recept och skrivit ner allt exakt, säger Daniela Andersson, fotograf och journalist och den som hållit i trådarna för projektet.

ANDRA LÄSER