Krögarparet Mats och Petra Rehnström är årets positivaste Hangöbor - Anne Ekholm uppmärksammas för lokal sommarradio

Mats och Petra Rehnström har fått priset Positivaste Hangöbo år 2022. På samma gång fick Anne Ekholm ett hedersomnämnande för arbetet med den lokala sommarradion.

Petra (i mitten) och Mats Rehnström får priset Årets positivaste Hangöbo. Också Anne Ekholm uppmärksammas för sitt arbete med den lokala sommarradiokanalen South FM.
Jesper Sundströmjesper.sundstrom@vastranyland.fi
27.08.2022 10:59 UPPDATERAD 27.08.2022 11:07
På lördagsförmiddagen blev det klart att företagarparet Mats och Petra Rehnström får priset Positivaste Hangöbo år 2022. De fick priset kort före klockan 11 på Berggatan i samband med Hangödagarna. Hangö juniorhandelskammare står bakom priset tillsammans med Positiivarit Oy.
Mats och Petra Rehnström driver restaurangerna Bryggan, HSF Marine och Stranden.
"Deras positivitet och idérika koncept har gett Hangöborna och besökare mycket gott året runt. Många år av hårt arbete och viljestyrka har gett lojala kunder och en att göra tillsammans-anda med leende personal. De gör allting med hjärta. De är aktiva, alltid glada och äkta. De är närvarande, stöttande och tar väl hand om sina anställda, som om de vore deras egen familj", skriver juryn i sin motivering.