IIF:s misär fortsätter - föll klart mot HooGee

Måltorkan och förlustsviten bara fortsätter för Ingålaget IIF i fotbollens division 4. Tabelljumbon åkte på en ny smäll mot HooGee som var bättre med tennissiffrorna 6-0 (2-0) i Gäddvik på torsdagskvällen.

Cristoffer Welke och IIF fick åka hem med ännu ett nederlag i bagaget.
12.08.2022 08:53 UPPDATERAD 12.08.2022 12:19
Inte nog med förlusterna. IIF har nu också gått mållöst av planen i fem raka drabbningar. Om man får tro tränaren Ando Gunnarsson kunde utfallet mot HooGee åtminstone delvis ha blivit annorlunda, men oflytet är i nuläget totalt.
- Samma gamla mönster. Vi hänger med bra i första och hade ett skott i ribban samt ett friläge. Stunden senare gör de sedan 1-0 och det blir åter uppförsbacke.
IIF lyckades hålla förlustsiffrorna nere en god bit in i andra halvlek, men under de sista tio minuterna gjorde hemmalaget tre baljor till och ännu en brakförlust var därmed ett faktum.
- Efter matchen pratade vi skämtsamt om att vi går åt rätt håll. I kväll blev det endast 0-6 och i de tre matcherna dessförinnan har det i tur och ordning slutat 0-7, 0-9 samt 0-10. Sex matcher till och vi borde knipa en poäng om trenden håller i sig, säger Gunnarsson med ett stort skratt.

Lite bredare trupp

Positivt i sammahanget var oavsett att Ingålaget nu kom till avspark med en aningen bredare trupp än tidigare under säsongen.
- Vi hade fyra killar på bänken i kväll. Förhoppningsvis får vi lite mer kontinuitet under återstoden av säsongen. Det har varit alltför många och stora omställningar från match till match. Och så får vi hoppas att någon enstaka boll också skulle studsa vår väg framöver, säger Gunnarsson.
IIF fortsätter jakten på säsongens första trepoängare på onsdag då FC HIK står för moståndet på konstgräsplanen i Ingå.
- Det ska bli skoj med ett solkustderby. Killarna ser helt klart fram emot den här matchen, säger Gunnarsson.

HooGee-IIF 6-0 (2-0)

IIF: Oliver Gunnarsson; Edvin Engberg (46. Sebastian Wide), Mathias Lindqvist, Eric Pedersen, Tom Rödlin (70. Jesse Laamanen); Iiro Sivonen, Axel Grönholm, Miikka Nieminen (80. Christoffer Hultin), Emil Hultin; Emil Peltonen, Cristoffer Welke (39. Nic Niemi)

ANDRA LÄSER