Lokala artister kompletterar Raseborg Festival med Gyllene Tider i spetsen

Flera lokala artister är klara för Raseborg Festival. Arrangören meddelar även när Gyllene Tider, Carola Häggkvist, Bonnie Tyler, Sanna Nielsen och de andra artisterna uppträder på festivalen i Ekenäs. 

Raseborg Festival närmar sig. Bilden är tagen ett tidigare festivalår. 
Jesper Sundströmjesper.sundstrom@vastranyland.fi
25.05.2023 10:29 UPPDATERAD 26.05.2023 13:05
Raseborg Festival ordnas den 18 och den 19 augusti i Stallörsparken i Ekenäs. Sedan tidigare har det varit klart att bland annat Gyllene Tider, Carola Häggkvist, One Desire, Sanna Nielsen och Bonnie Tyler kommer till festivalen. Och på torsdagen meddelar arrangören Nordic Live Productions i ett pressmeddelande att flera lokala artister gör de stora namnen sällskap på scenen i Ekenäs. 
Festivalen kompletteras med Alan Parry & Mikko Sipola Duo, Bo i Billnäs Orkester, Nicke B feat. Hurja Piruetti och Guitar Slingers. 
– Vi ser extremt mycket fram emot festivalen och det känns som vi lyckats extra bra med programmet. Det känns också fint att få en ännu mera lokal anknytning i år och få se dessa lokala artister på festivalscenen, säger Matias Rosström, som är ansvarig producent, i pressmeddelandet.

ANDRA LÄSER