Benjamin Källman ryktas till Norge

Enligt den norska tidningen Rogalands Avis är Ekenäsbördige Benjamin Källman aktuell för norska Viking Stavanger. Källman har kontrakt med FC Inter, men den senaste säsongen var han utlånad.

Flytt till Norge? Benjamin Källman, som representerade Finland i EM-kvalet tidigare i somras, kan vara på väg till Norge.
Rogalands Avi skriver på tisdagen att anfallsspelaren Benjamin Källman är på väg till Viking Stavanger i norska ligan. Enligt tidningen är det endast lite pappersarbete som står mellan Källman och en flytt till Norge.
Källman är FC Inters spelare, men han har inte representerat laget sedan förra säsongen. Förra hösten lånades han ut till skotska Dundee FC, men i vintras bröts kontraktet och Källmans säsong fortsatte i danska Vendsyssel FF.
Den 30 juni tog lånekontraktet slut med den danska klubben, men Källman har inte haft någonting att göra med Inter efter det. Åbolagets sportchef Vesa Mäki säger till Turun Sanomat att Inter har förhandlat med Stavanger, men han påpekar att ingenting ännu är klart.
– Något kontrakt har inte skrivits och det har förhandlats med ett antal klubbar.

ANDRA LÄSER