Jarkko Nieminen återvänder till Hangö för uppvisningsmatch

På tisdag deltar Finlands bästa tennisspelare någonsin, Jarkko Nieminen, i en uppvisningsmatch i Hangö. Intäkterna går till gymnasielinjen i tennis som börjar i Hangö på hösten.

Jarkko Nieminen återvänder till Hangö.
De senaste somrarna har det spelats högklassiga uppvisningsmatcher i tennis i Hangö och det här året är inget undantag. På tisdag (26.7) klockan 12 ställer sig Jarkko Nieminen på banan i Hangö och Finlands bästa spelare någonsin får sällskap av Aleksi Löfman, Kim Tiilikainen och Jan Tiilikainen.
Arrangören Joakim Berner meddelar också att dubbelspecialisten Henri Kontinen och den tidigare toppspelaren Magnus Larsson kommer att vara tränare för var sitt lag.
— Inträdet är 20 euro och alla intäkter går till tennisgymnasiet, säger Berner och syftar på den tennislinje som kör i gång på Hangös gymnasier den här hösten.
Uppvisningsmatchen pågår en dryg timme och precis som fallet har varit tidigare är matchen också startskottet för en fullspäckad tennisvecka i Hangö. På onsdag börjar nämligen ett träningsläger som avslutas på fredag. Jarkko Nieminen och Magnus Larsson hör till tränarna.

ANDRA LÄSER