Knights vann målkalas

FBC Raseborg tog en skön bortaseger i herrinnebandyns division 2 på lördagskvällen. Knights vann med 10–8 mot IHS.

Seger. Aku Leino och Knights vann på lördag kväll.
Jesper Sundström
24.02.2018 19:07 UPPDATERAD 24.02.2018 19:08
– Det här var två sköna men också viktiga poäng. Nu har vi allting i våra egna händer med tanke på fortsättningen.
Det var Niklas Malms, tränare i Knights, första ord några minuter efter att hans lag hade vunnit på bortaplan mot IHS. Segern var välkommen med tanke på att det har varit tungt för Knights den senaste tiden. Förra veckoslutet fick laget inte alls målskyttet att stämma, men det var inte problemet på lördagskvällen.
Visserligen låg Knights under efter första perioden men laget stod för en stark upphämtning och när andra perioden var över stod det 7–7 på tavlan. Malm säger att det var två lag som skapade chanser som hade ställts mot varandra.
– Med tanke på senast är jag nöjd med att vi klarade av att komma till så många lägen som vi gjorde. Även om vi låg under efter första perioden så hade vi skapat tillräckligt med chanser för att leda.
Också i tredje perioden fortsatte lagen att göra mål, men till slut var det Knights som klarade av att ta en seger. Under de avslutande minuterna stod Aku Leino för ett viktigt mål och Knights vann med 10–8.
– Vi kom till spel med två kedjor i dag men i vissa matcher kan det vara en fördel att ha en mindre trupp. Killarna spelade med en hög intensitet från start och vi var verkligen taggade, säger Niklas Malm.