Susann Sonntag såg till att också Ingå fick en Ukrainakonsert – sjunger ny singel för en bättre värld

Musik vid havet ordnar en stödkonsert i Ingå till förmån för Ukraina. Initiativet till konserten togs av Susann Sonntag, som också själv uppträder på konserten med en nysläppt singel.

Susann Sonntag.
06.04.2022 14:30 UPPDATERAD 06.04.2022 16:27
En lång rad artister medverkar i en stödkonsert för Ukraina, som ordnas i Ingå söndagen den 10 april klockan 17 i Kyrkfjärdens skola. Maria och Tomas Höglund, Teddy Granroth, Uffe Enberg, Alan Parry, Geir Rönning, Kenneth Sonntag, Tim Sonntag, Jannike Sandström, Annette Lundell och Niklas Rosström sjunger på konserten. Ukrainska Ruslan Gunko som bor i Raseborg medverkar som specialgäst och Henrik Wickström är programledare.
Konserten är initierad av Ingåmusikern Susann Sonntag. Hon medverkar med låten Save The World, som hon nyligen släppt som singel. Låten handlar om hur alla tillsammans måste bygga upp en bättre och tryggare värld för kommande generationer. På torsdag ger Sonntag också ut en musikvideo där barn från Degerby skola medverkar.
Alan Parry.
Intäkterna från konserten doneras till Lions Club Ingås insamling som stöder flyktingar från Ukraina i Ingå, samt till finska Lionsförbundets katastroffond för Ukrainakrisen. Det kommer också att finnas möjlighet att donera mera pengar till insamlingen för den som känner för det.
Biljetterna kostar 20 euro styck och de säljs från och med onsdagen 30.3 i Lantis i Ingå eller en timme före konserten i Kyrkfjärdens skola. Ifall man köpt biljett men inte kan närvara kan man ta kontakt med info@musikvidhavet.fi eller 045 275 5105.
Musik vid havet samarbetar med Lions Club Ingå, Café Wilhelmsdal och Kyrkfjärdens skola, och konserten sponsras av Oy aaBee Ab, Café Candis, K-Market Lantis och Rosalinda.

ANDRA LÄSER