Sommarlovet hägrar – vi gratulerar och firar också själva!

Veckans avsnitt av Västispodden är det 50:e i ordningen. Vi gratulerar alla som får en examen eller annars bara sommarlov i morgon – och sommarlov får faktiskt också podden.

Jesper Sundström och Johanna Lemström berättar att i och med detta 50:e avsnitt av Västispodden tar podden sommarpaus. På återhörande i höst!

– Vi borde ju spela upp en fanfar i bakgrunden eller få höra ett plopp från en skumpaflaska nu eftersom det här är Västispoddens femtionde avsnitt. Men skumpa kanske det blir för en och annan i morgon i stället, för i morgon börjar alltså sommarlovet för alla skolbarn och många studerande. Grattis till alla som får sin student- eller yrkesexamen i morgon, säger Johanna Lemström.

– Jag vill också passa på att gratulera alla som får en examen av något slag den här helgen, säger Jesper Sundström – som i veckans poddavsnitt också berättar om den sportfyllda helgen som står för dörren.

Dessutom blir det en hel del snack om kommunal fastighetsförsäljning, om allt från ett rivningshotat objekt i Hangö till fritidstomter i skärgården och risiga bostadshus vid tågstationen i Karis.

Här kan du lyssna på veckans avsnitt:

ANDRA LÄSER