Cirkusläger för barn uppträder på Täkterdagen - anmäl dig i tid!

Täkterdagen ordnas igen efter två års paus – lördagen den 3 september är det dags. I år blir det en extra satsning på aktiviteter för barn i samband med dagen.

Täkterdagen fyller Ingboheds gård med folk.
VN
16.08.2022 13:13
Täkter byaråd bjuder traktens barn och unga på ett cirkusläger som kulminerar i en uppvisning på Ingboheds gårdsplan på Täkterdagen. Eftersom konsterna kräver en del övning får deltagarna delta i en kurs tre dagar i förväg. Lägerdagarna är måndag 22.8, fredag 26.8 och fredag 2.9 klockan 17-19 på Ingbohed. Lägerdeltagarna uppträder sedan på Täkterdagen 3.9. Inga förhandskunskaper behövs. Lägret är tvåspråkigt och alla är välkomna med. Anmäl er till johansson.janni@gmail.com och bifoga följande uppgifter: deltagarens namn och ålder och ett telefonnummer till vårdnadshavare.
På Täkterdagen kommer också att finnas ett hoppslott och försäljningsstånd av olika slag. På plats finns allt från mathantverk till loppmarknadsförsäljare. Den som vill reservera en gratis försäljningsplats kan kontakta Anders Mangström per sms eller tfn 0400 68 88 20 senast den 26 augusti. De avgiftsfria försäljningsplatserna är utomhus och försäljaren tar själv med eget bord. Det finns också möjlighet till inomhusplatser mot en betalning på tio euro. Försäljning som kräver el-anslutning kostar också tio euro.
Ingen behöver gå hungrig från Täkterdagen. Den traditionella fisksoppan mättar magen och både saltiga och söta godsaker finns att köpa och avnjuta i de olika försäljningspunkterna.
Kom på Täkterdagen, Ingbohed, Täktervägen 387, lördag 3.9 klockan 10-13. Arrangörer är Täkter byaråd i samarbete med Täkter ungdomsförening.

ANDRA LÄSER