Rositas Lilla My-skydd populärast

Västis munskyddstävling är avgjord. Rosita Lindholm iklädd ett munskydd med en bild av Lilla My fick mest röster då alla som röstat på Instagram och Facebook räknades ihop.

Rosita Lindholm iklädd ett munskydd med en bild av Lilla My fick mest röster sammantaget.
Västra Nylands munskyddstävling engagerade på både Instagram och Facebook. Omkring 280 röster avgavs inom utsatt tävlingstid och allra mest röster sammantaget fick Rosita Lindholms munskydd med en bild på Lilla My.
Som god tvåa kom EIF:s handbollspojkar födda 2007 med det stiliga svarta munskyddet med föreningens logo. Tredje mest röster fick Mikaela Sundströms leopardmönstrade munskydd som hennes dotter Sofie Törnroos bar.
Bland er som röstar har vi dragit två vinnare; en bland er som röstat på Facebook och en bland er som röstat på Instagram. Ingåbon Johanna Henriksson heter vinnaren som röstat via Instagram och i omröstningen på Facebook gynnade lotten Klas Österlund i Pojo. Vinnarna är kontaktade, vi gratulerar!
En del av er som röstade bidrog också med motiveringar, precis som vi önskade – såsom den här av en som röstade på EIF-pojkarnas bild:
– För att de visar exempel för andra barn att det är helt okej att använda munskydd, inget att skämmas för, man ser snygg ut i dem.
Och det var ju litet det vi på Västis var ute efter; vi ville avdramatisera användningen av munskydd, det är inget man behöver skämmas för. Vi riktar ett stort tack till alla modiga som deltog med en munskyddsbild.
ANDRA LÄSER