IIF förlorade målkalas

IIF har det tungt i fotbollens division 4. I onsdagskvällens målkavalkad på konstgräsplanen i Ingå var nämligen gästande HooGee från Esbo bättre med siffrorna 5-3 (2-0).

IIF:s Mohamed Dorai nätade i förlustmatchen mot HooGee.

Ingåföreningen inkasserade därmed sin tredje förlust på lika många försök, men enligt IIF-tränaren Ando Gunnarsson hade hemmalaget inte marginalerna på sin sida denna gång.

- Det känns inte alls okej. De tog ledningen med 2-0 efter ett par flipperbollar utan att ha skapat någonting, medan vi brände åtminstone fem helt solklara lägen. Vi hade två, tre frilägen och ett par vassa frisparkar, men bortakeepern knep allt.

I andra halvlek fick hemmalaget äntligen utdelning och vände på steken till 3-2 genom mål av Axel Grönholm, Mohamed Dorai och Dhiaa Al-Shemari. Sedan kom följande kalldusch.

Fortsatte sumpa chanser

- Vi gjorde tre riktigt snygga mål och hade verkligen bud på 4-2, men sedan gjorde de två mål inom loppet av tre minuter och slutligen ännu ett femte på straff. Verkligen synd att vi inte lyckades knyta ihop säcken, analyserar Gunnarsson och fortsätter:

- Jag kan ju inte klaga på att vi inte skulle ha skapat chanser. Vi hade ett dussintal kalaslägen, men bollen ville inte gå in.

Härnäst väntar säsongens första derby då FC HIK och IIF inkommande veckas torsdag ställs mot varandra i Hangö. En drabbning som IIF-lägret ser fram emot.

- Det skall bli riktigt kul och jag tror att vi ska kunna ge HIK en match. Vi har inte varit utspelade i någon av de tre inledande förlustmatcherna, så det ger trots allt orsak till viss optimism. Vi får se till att göra målen vi inte gjorde i dag mot Hangö i stället, säger Gunnarsson.

IIF-HooGee 3-5 (0-2)

IIF: Oliver Gunnarsson; Gustav Johnsson, Mustafa El-Morabit, Iiro Sivonen, Azouz Hichem; Axel Grönholm, Juho Salminen, Dhiaa Al-Shemari, Abdullah Benzid, Christoffer Welke; Mohamed Dorai.

ANDRA LÄSER